Det sker i Sct. Georgs Gildet


Søndag 10. september - Naturens dag i Kridthuset ved Føns - Alle, som har lyst til at lege med "krible - krable" eller lære nogle af fuglene i vores natur at kende, kan komme en tur til Kridthuset ved Føns strand.

I Sct. Georg Gildet i Middelfart har vi allieret os med Rikke Vesterlund fra Middelfart Naturcenter, hun kommer til Kridthuset og hjælper med at give alle, som kommer en tur forbi Kridthuset, en sjov og spændende naturoplevelse.

Gildet sørger for, at der også bliver kaffe, the og lidt til den søde tand mm i løbet af dagen.

Flere oplysninger følger her på siden, når vi nærmer os dagen.


 


Spejderideen for voksne

Har du tidligere været aktiv spejder?

Er du nuværende spejder?

Interesserer du dig for spejderidéen?

Kan du svare ja på bare ét af ovennævnte spørgsmål, så kan du blive gildebror i "Sct. Georgs Gildet i Middelfart.

I Sct. Georgs Gildet i Middelfart er vi ca. 30 medlemmer af begge køn. Vi kommer fra alle grene af samfundet og har det til fælles, at vi har været spejdere eller har interesse for spejderarbejdet.

Vores formål er at være med i det kammeratlige samvær, at arbejde med personlig udvikling og at deltage i opgaver til støtte for spejderarbejdet og humanitære formål.

Vi mødes ca. en gang om måneden. Vi er opdelt i grupper sammensat af ledelsen for to år af gangen. Grupperne mødes på skift i hinandens hjem og også her er mødeaktiviteten ca. en gang om måneden.Vores jubilæum

Se jubilæumshæftet 1947 - 1997 her